Skip to content

Arilds betongslipning AB

Arilds betongslipning AB

Vi har jobbat med betongslipning sedan 2006 och då under namnet Arilds Allteknik. 2019 startade vi verksamheten i vårt nya företag som ägs av Arild Viken. Arild har arbetat med betong sedan 1985 inom flera områden i byggbranschen både i Norge, Sverige och Afrika

Företaget utför en mängd olika typer av slipjobb både av betong, asfalt, natursten och terrazzo. Bland våra kunder finns Peab, NCC, Skanska och många fler. Inget jobb för litet och inget jobb är för stort.

Om

Vi utgår från Värmland och vi utför jobb både i Sverige och i Norge genom vår Norska Filial.

Om

Vi arbetar alltid med fokus på miljövänlighet, hållbarhet och långsiktighet i alla led.

Om

Arilds betongslipning AB är certifierad utförare av Htc Superfloor™,  vilket ställer höga krav på oss vad gäller slutresultat som i sin tur ger dig en säkerhet att du vill få det bästa möjliga ut av just ditt betonggolv vad gäller kvalitet och slutresultat.

Vi satsar stort på att golvjobb utfört av oss ska hålla en mycket hög kvalitet med hållbara lösningar som ger väldig låg livscykelkostnad.

Vi utför jobb inom många olika miljöer som industri, lager, butiker, skolor, sjukhus, villor och garager. Och vi har allt från privata kunder till stora aktörer som : Peab, Ncc och Skanska

Vår Affärside är att på ett proffesionellt sett utföra alla typer av diamantslipningar och olika behandlingar av betonggolv. Samt skapa hållbara lösningar åt våra kunder där kvalitet och miljö är i fokus. En av våra styrkor är att vi är flexibla och kan ta fram lösningar som passar både kund och golv.